Selasa, 5 Februari 2019

January 2019 Pass By - February Sekarang

Januari 2019 Punya Citer

- Ingat takda dah job design , ada jugak layan sikit dok ada , seni khat , banner sup bilal & banner gotong royong taman rumah paktam beskot , cantekkk
-Buat short trip KL-Perlis-KL satu malam , support bos drive katanya nak ketemu YB kangaq
-Jumpa JKKK Selayang nak mintak chop , rambut aku juga yang jadi bahan bual , haih.
-Dah start sync Shopee & Kumoten , nak tengok sejauh mana perginya dropship style Kumoten , tapi listing tak sampai 50 lagi, kuikuikui.
-Dah start balik joging 3x , terus demam , tula akibat lama tak joging, badan terkojut, rilek lu.
-renew SSM MV dah masuk tahun ke-3.
-Daftar coaching Giant Marketing Strategy , insyaAllah to the moon!
-Pergi Putrajaya nak renew company nye MOF
-Pergi Putrajaya nak escort en apis meeting dengan lecturer MMU , orang kg Amy Search wa cakap lu, fewiittt!
-Pergi Banting escort Mem jumpa agent property , orang Kelate tapi slang dah tukar KL , langkah kanan , makan rojak.
-Try buat video up You Tube, Planet of The Apes lepas, masuk kat FIFA tak lepas. Senyum je laa.
-Fokus joging untuk target 5km KL City Run , tapi kalau kene Coaching hari yang sama jawabnya memang amik bip je la. Sorry bos, I need to go :D

Isnin, 21 Januari 2019

2019 To Do List Possible mission

Note to Self 

1. to do Corporate Social Responsibility through community event Give and Take Perlis #giveperlis
2. complete loader 1.5k.
3. to voice out maz with good behavior.
4. support team biz
5. support Tasoh unity swim.
6. join marathon.
7. article posting 3x a week.
8. comic strip 1x a week.
9. perahidea recording 4 track upload by raya aidilfitri.
10. 3 LBS new songs by aidiladha.
11. dropshipping sale 2k january 2019.
12. FB instant sale 2k february 2019.
13. ebay listing february 2019.
14. CB promo february 2019.
15. Prodigi promo 2k march 2019.
16. solve other people problem mission.
17. share more to get more.
18. pareto ratio 80/20.
19. no tv, no twit, no yt, no wa distraction.
20. get a mentor february 2019.
21. learn animation software skills.

2018 yang sepi

2018 memang langsung tak buka blog ,
aku pong tak pasti kenapa.. tapi itu le hakikatnya..
zero post...
dah berlubang satu tahun takde post.. jahanam..

Jadi tahun 2019 ni aku kena menaip..

Teruskan menaip selagi ada daya dan ilham..

Start by writing 1 paragraph..

Start today as Azizi Ali once said..

By writing , it'll make your brain function..

and you're creating something history..

but this is not kinda history in your school tho LOL 😂😁